Cargo Solutions

Cargo Solutions – новий виток у світі української логістики

29.08.2023
Cargo Solutions – новий виток у світі української логістики

Півтора роки тому народився яскравий лідер серед українських логістичних компаній і сьогодні ми з гордістю представляємо вам Cargo Solutions. 

За цей короткий період часу компанія довела свою надійність та ефективність у сфері перевезення різних типів вантажів, охоплюючи маршрути як Україною, так і в Європі.

Cargo Solutions стала яскравим прикладом сучасної української транспортної компанії, яка вміло поєднує інновації із класичними підходами. Спеціалізуючись у перевезенні зернових та олійних культур, добрив, пелет, тріски та деревних матеріалів, ми пропонуємо своїм клієнтам максимальну якість обслуговування та надійність.

Cargo Solutions використовує лише власний автопарк автомобілів по всій Україні та Європі. Завдяки цьому ми можемо гарантувати оперативність і точність доставки вантажів, що приносить задоволення клієнтів і підтримує їх вірність бренду.

Одним із ключових факторів привабливості Cargo Solutions є – прагнення до використання нових технологій та екологічно чистих транспортних рішень. Cargo Solutions інвестує у нові автомобілі від провідних світових виробників, таких як MAN та SCANIA, що відповідають стандартам EURO-5 та EURO-6, роблячи їх сучасними, надійними та екологічно відповідальними.

Cargo Solutions пишається своїми досягненнями за півтора роки свого існування та продовжує працювати у напрямку покращення своїх послуг та розвитку логістичної індустрії в Україні. 

«Сьогодні ми радісно оголошуємо про наш офіційний запуск та прагнення стати ключовим гравцем в індустрії доставки та перевезень.

2022 рік був роком старту, відміченим сильною нестабільністю, адже ми мали сміливість відкрити та запустити компанію під час війни.

Завдяки великим зусиллями нам вдалося знайти адекватні транспортні

рішення для наших клієнтів, незважаючи на всі виклики. 

Я пишаюся тим, що наші співробітники зробили в ускладнених умовах та пропонують якісний сервіс для своїх клієнтів. 

Ми готові приймати виклики та створювати логістичне майбутнє, яке принесе нові можливості та зручності для бізнесу в усьому світі!

Ми запрошуємо всіх зацікавлених партнерів та клієнтів приєднатися до нашої подорожі до успішного майбутнього логістики», — говорить Євген Ященко директор Cargo Solutions.

З Cargo Solutions Ваш бізнес знаходиться в надійних руках! Cargo Solutions – Ваш партнер у світі логістики.

Слідкуйте за новинами Cargo Solutions, щоб дізнатися більше про інноваційні підходи та орієнтовані на клієнта послуги.

Актуальне

Що буде із зерновим коридором, який зараз практично не працює
27.08.2023

Що буде із зерновим коридором, який зараз практично не працює

Що очікувати від нового сезону автомобільних перевезень в Україні
22.08.2023

Що очікувати від нового сезону автомобільних перевезень в Україні

Сайт використовує файли Cookies.